Home » Nieuws en updates » Complimenten van de eigenaar van deze autogarage in Haarlem

Nieuws

Complimenten van de eigenaar van deze autogarage in Haarlem

Garage in Haarlem - complimenten

We zien graag tevreden klanten en worden erg enthousiast als we spontaan positieve feedback ontvangen. Recent ontvingen we onderstaand positieve bericht van CBRE, de eigenaar van een autogarage in Haarlem waar we een Compact deur installeerden:

„Even voor het hele bedrijf: Complimenten!

Van eerste website bezoek, opvolg vragen en uitleg over de telefoon, bestelling plaatsen, bezoek van Bert Tiemessen om even te kijken of goed was ingemeten, de verbazing van de monteur ter plekke over de maatvoering….dat de stijlen iets naar binnen stonden (was nodig om schuin in te kunnen rijden op de brug), de snelheid van monteren en digitaal opleveren van de bon, gescand op QR code en meteen in mijn inbox…….. een super ervaring!”

Voorheen werd de werkplaats door een ongeïsoleerde roldeur zonder vensters afgesloten. Met de nieuwe, geïsoleerde Compact roldeur met loopdeur blijft de warmte binnen, mede door de loopdeur, die voorkomt dat de gehele deur steeds geopend moet worden. De transparante panelen zorgen voor natuurlijk licht in de werkplaats.

Lees het volledige compliment en kom meer te weten over het autowerkplaatsproject Haarlem.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?