Home » Nieuws en updates » Video: Kijkje bij de Compact deur panelenproductie

Nieuws, Video

Video: Kijkje bij de Compact deur panelenproductie

panelenproductie Rolflex Compact vouwdeur

Het meest zichtbare deel van de deur is het deurblad, bestaande uit meerdere panelen. Als u de Compact vouwdeur bestelt, kiest u uit meerdere soorten panelen: sandwich panelen in 10 standaard kleuren of panelen met meerdere soorten beglazing. Alle panelen worden in onze eigen fabriek gemaakt. Wilt u een andere kleur aan de binnen- of buitenkant? Geen probleem.

Onze speciaal ontworpen machines zorgen ervoor dat de panelen accuraat en efficient geproduceerd worden. Hierdoor kunt u snel en tegen relatief lage prijs over een nieuwe deur, of een vervangend paneel beschikken.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?