Home » Nieuws en updates » Flexitec kiest voor Compact

Nieuws

Flexitec kiest voor Compact

Flexitec kiest voor Compact

Flexitec is een succesvol producent van allerlei soorten liften. Voor elke situatie leveren zij een oplossing op maat. Goederenliften, personenliften, autoliften, zij leveren alles vanuit hun productielocatie in ’s Heerenberg. Flexitec en Rolflex werken al jaren samen. Niet alleen in hun bedrijfshal hebben zij Compact vouwdeuren geïnstalleerd, ook hun klanten raden zij regelmatig onze deuren aan. Bijvoorbeeld in goederenliften met beperkte ruimte voor standaard deuren.

Waarom werkt Flexitec zo graag met Rolflex samen? Bekijk de video!

Maatwerk als verbindende factor

De filosofie van Flexitec en Rolflex komt goed overeen. Ook Rolflex biedt maatwerk oplossingen met de Compact vouwdeur. Zie hieronder twee voorbeelden van liften waarbij Flexitec de Compact vouwdeur heeft aangeraden. Kijk voor meer voorbeelden en informatie over Flexitec ook eens op hun website.

Compact deur als liftdeur met kraanbaan boven de deuropening.
Compact deur als liftdeur voor goederenliften.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?