Home » Nieuws en updates » Familiefeest

Nieuws

Familiefeest

Familiefeest

Omdat we dit jaar zijn gegroeid, hebben we afgelopen vrijdag een familiefeest gevierd. Alle medewerkers kwamen met het gezin om onze organisatie te leren kennen. De catering was fantastisch: na koffie met gebak was er een heerlijke barbecue. Ook voor de kleintjes werd gezorgd. Naast het springkussen was er een snackbar voor de kinderen. Iedereen bedankt voor de aanwezigheid, het was echt een gezellig feest! Een speciaal bedankje voor 100% Hilde voor de mooie banner en Eric Cannati van de organisatie AARI uit Tourves voor de lekkere flessen wijn! Partycentrum Terhorst bedankt voor de goede zorgen en Stan Bouman Photography we zijn benieuwd naar je mooie foto’s.

Rolflex Familiefeest met springkussen
Rolflex Familiefeest
Familiefeest
Wijn voor Rolflex verjaardag

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?