Home » Nieuws en updates » Bedrijfsdeur als toegevoegde waarde voor ieder pand

Nieuws

Bedrijfsdeur als toegevoegde waarde voor ieder pand

Brandweer Hoevelaken kiest voor Compact deuren

Gevelbouw artikel

Renovatie in plaats van nieuwbouw, de afgelopen jaren is het een populaire keuze geweest. Er zijn veel redenen waarom je zou ervoor kunt kiezen om ook de oude bedrijfsdeuren in je pand te vervangen. Energiebesparing is een groot voordeel dat hiermee te behalen is, maar vergeet ook niet het verbeterde binnenklimaat in het gebouw, geen tochtige werkplekken meer. 
In de nieuwe Gevelbouw worden voordelen van de toepassing van een de Compact vouwdeur bij renovatie mooi beschreven, het artikel “Bedrijfsdeur als toegevoegde waarde voor ieder pand” is te lezen op pagina 84-85.

Oude deur zonder isolatie.
Nieuwe geïsoleerd Compact deur met beschermkap.

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?