Home » Nieuws en updates » Beach Club Zwolle: Ibiza aan de gracht

Nieuws

Beach Club Zwolle: Ibiza aan de gracht

Stadsstrand Zwolle met tijdelijk restaurant.

Beachclub uitgerust met Compact vouwdeur

Na de grote wereldsteden Barcelona, Parijs en Berlijn heeft nu ook Zwolle haar eigen Stadsstrand. Midden in de binnenstad is aan de gracht een strand gecreëerd compleet met palmbomen, strandstoelen en natuurlijk een Beach club. In het (tijdelijke) gebouw is er ook een Compact vouwdeur geïnstalleerd.

Hier is het op warme dagen heerlijk genieten met uitzicht over het water. Laat de vakantie maar beginnen. Voor dagen dat het weer wat minder is en je niet lekker buiten kunt zitten is er de Beach club, een restaurant annex kunstgalerie waar je in gezellige zitjes eveneens uitkijkt over het water.

Voor deze Beach club Zwolle heeft Rolflex de Compact vouwdeur mogen leveren. Doordat onze deur zich opvouwt boven de deuropening, was deze erg geschikt voor deze originele locatie. De deur is bovendien makkelijk af te breken en weer op te bouwen, wat zeer belangrijk is voor dit project.

Een bijzonder project waar we trots op zijn. Wanneer u meer weten over dit project of de foto’s wilt bekijken, kijkt u dan hier bij onze projecten.

Tijdelijke gebouw van containers met Compact deuren voor het stadsstrand van Zwolle
Stadtsstrand Zwolle met Compact vouwdeuren in het tijdelijk gebouw

Robert Ruesink: Ik ben een Zwollenaar en bezoek regelmatig de Strand en Beachclub. Ik wil jullie toch even mededelen dat jullie vouwdeur de absolute blikvanger is. Deze vouwdeur is echt gaaf, wist niet dat een ‘vouwdeur’ een eyecatcher en van absoute meerwaarde kan zijn. Als ik een rol of vouwdeur nodig heb, weet ik jullie te vinden, zo’n deur maakt je pand waardevoller. Mijn complimenten!”

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?