Home » Nieuws en updates » Nieuwe beschermkap

Nieuws

Nieuwe beschermkap

Nieuwe beschermkap voor de buitenmontage van de Compact vouwdeur.

Rolflex introduceert nieuwe beschermkappen voor deur en motor        

De Compact deur wordt vanwege het vouwsysteem regelmatig aan de buitenzijde van een gebouw toegepast. Het is  belangrijk dat de vouwdeur optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en hagel. Maar buiten een optimale bescherming en goede functionaliteit is een fraai uiterlijk een meerwaarde voor elk bedrijfspand. 

Oude beschermkap voor de buitenmontage van de Compact vouwdeur.
Aanzicht van gebouw met oude beschermkap

Nieuwe beschermkap voor de buitenmontage van de Compact vouwdeur.
Aanzicht van gebouw met nieuwe beschermkappen

Om de montage te vereenvoudigen en het design te verbeteren had de beschermkap voor de Compact deur een upgrade nodig. We hebben er voor gekozen om van de oude beschermkap, die deur en motor in een geheel bedekte, 2 aparte kappen te maken. Een voor de deur en een voor de motor. Beide kappen kunnen samen en separaat van elkaar gekozen worden.

Ter vereenvoudiging van de montage worden de kappen geproduceerd van aluminium in plaats van staal. Dit maakt de kap veel lichter in gewicht en daardoor makkelijker te hanteren. Het ontwerp van de kap is eveneens aangepast naar een slank en modern design. De motorzijde is niet van belang voor de montage van de kap, deze is universeel en kan ter plekke nog aangepast worden.

Beschermkap

Beschermkap voor de motor van de Compact deur.
Beschermkap van de Compact vouwdeur.
Beschermkap van de Compact vouwdeur en de motor.

De motor van de Compact deur kan voorzien worden van een beschermkap. Deze wordt in delen geleverd en kan eenvoudig gemonteerd worden ter bescherming van alleen de motor.

Het deurpakket van de Compact deur kan beschermd worden door een kap. Deze kap wordt in delen geleverd en kan eenvoudig over het deurpakket gemonteerd worden. 

Een combinatie van de motorbeschermkap en deurbeschermkap. Beide kappen bieden samen bescherming van de deur bij bijvoorbeeld een buitenmontage. De kappen zijn eenvoudig te monteren en kunnen in dezelfde kleur als de deur besteld worden.

Beschermkap voor de motor.
Beschermkap voor de vouwdeur.
Beschermkap voor de vouwdeur en de motor.

De totale buitenafmetingen van de beide kappen zijn licht gewijzigd ten opzichte van de oude kap. De nieuwe kappen hebben minder ruimte nodig dan de oude kap. Het nieuwe ontwerp wordt vanaf heden geleverd

Let op: Houdt u er echter wel rekening mee dat u bij de aanvraag of bestelling 2 accessoires selecteert!

Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen, mailt u dan naar verkoop@rolflex.com

 Galerij sluiten

Waar bent u naar op zoek?